RB Digital

Din adgang til 190 engelsksprogede e-magasiner.

Udvalget består både af populære ”bladre-magasiner” og mere hardcore fagtidsskrifter og spænder bredt fra The Economist og Science til National Geographic, Cosmopolitan, Country Living og Rolling Stone.

Ved årsskiftet 2017  var der udskiftninger i udvalget af magasiner på Zinio. Nu kan du også læse "Alt om Data" på din iPad eller tablet.


Og vi kan glæde os over, at Rolling StoneEsquire, Us Weekly og Yoga Journal vender tilbage til samlingen.

Log på  RB Digital

 

Zinio skiftede navn 27. juni  RB Digital og fik i den forbindelse ny app.

Du vil derfor blive bedt om at hente den nye "RB Digital" app, når du åbner din "Zinio for libraries" app.   Vejledning trin for trin.

I den nye app vil du være nødt til at genhente alle de magasiner, du vil have liggende på din tablet, hvis du fx ikke er færdig med at læse dem.

Fremover vil du kunne hente nye magasiner direkte i appen. Noget andet nyt er en trykbar indholdsfortegnelse i magasinerne, så du hurtigt kan få adgang til en bestemt artikel.

Lidt forvirrende hedder den OneClickDigital i App Store, men den dukker op, når man søger 'rbdigital'. Når den ligger på enheden, hedder den RBdigital. I Androids Play Butik hedder den bare RBdigital.

Der er nogle problmer  lige nu. Den viser ikke Danmark i oversigten, men man kan i stedet vælge USA. Når man så har indtastet brugernavn, skal man vælge Danskernes Digitale Bibliotek for magasiner, ikke den med Comics.

I den gamle app, Zinio for Libraries, er der problemer med at logge på iOS i øjeblikket. Androids virker, men beskeden om, at man skal skifte app, bliver endnu ikke vist.

I browseren er det, som det plejer at være. Dér er logoet bare skiftet.