Opret bruger

Opret dig med MitID, som voksenbruger eller opret dit barn 0-17 år

Når du er oprettet som bruger, kan du reservere, låne og anvende vores digitale tilbud.   

Du skal bruge dit MitID til at gennemføre oprettelsen.

Lav en profil for:

Voksen 18+ Barn 0-17 år

Voksne

For at kunne oprette dig som bruger, skal du være fyldt 18 år. Du skal desuden have læst og accepteret vores reglement og takster og være informeret om, hvordan vi behandler dine personoplysninger. 

Opret dig som voksenbruger

Opret dit barn 0-17 år

Opret dit barn under 18 år som bruger på Haderslev Bibliotekerne. 


Børn og unge under 18 år kan låne, hvis en af forældrene eller en værge udfylder og underskriver en elektronisk samtykke online med MitID.

Der skal udfyldes elektronisk samtykke for alle børn under 18 år, (værgeblanket) for at de må låne materialer på biblioteket.

Med samtykket giver forælderen/værgen tilladelse til, at barnet/borgeren må låne på biblioteket i henhold til bibliotekets reglement. Det indebærer bl.a. forpligtelse til at betale bøder ved for sen aflevering og at erstatte bortkommet og ødelagt materiale.

Overholdes bibliotekets reglement ikke af barnet/borgeren, er det værgen, der stilles til ansvar.

Bemærk også at der kan gå ca. et døgn fra du har udfyldt elektronisk indmeldelse til du modtager besked om, at barnet er oprettet som låner!

Vi opretter derefter hurtigst muligt barnet/borgeren som låner. Når det er sket, bliver der automatisk sendt en velkomstmail fra bibliotekssystemet.

Barnet bruger sundhedskortet som lånerkort, men kan også efter oprettelsen få udleveret et særskilt lånerkort på biblioteket.

Opret dit barn

Haderslev Bibliotekerne 

Er en verden af materialer, som vi stiller gratis til rådighed for dig. Vi står parat til at hjælpe dig, hvis der er noget, du ikke kan finde på vores hylder eller hvis du har brug for materialer, som vi skal bestille fra andre biblioteker.

Sammen om oplevelsen 

Biblioteket byder på mange oplevelser! Du kan møde kendte forfattere, komme med til bogmesser, lære IT, se børneteater eller høre foredrag om spændende emner. Find vores aktuelle folder på dit lokale bibliotek eller du kan følge med i vores arrangementer via hjemmesiden, de lokale aviser, på Facebook eller ved at abonnere på vores nyhedsbrev. 

Tilmelding / billetkøb foregår via vores hjemmeside.

Lange åbningstider 

Det selvbetjente bibliotek er en løsning, der giver dig mulighed for at benytte dit bibliotek både i og udenfor den betjente åbningstid alle ugens dage kl. 7-21. I den selvbetjente åbningstid er der ikke personale tilstede. Her lukker du dig selv ind, hvorefter du kan benytte dig af alle vores faciliteter. Inden du kan få adgang til det selvbetjente bibliotek skal du registreres som bruger ved personligt fremmøde med dit sundhedskort. 

Biblioteket hjemmefra 

På haderslevbibliotekerne.dk har du adgang til søgning i alle vore materialer samt mulighed for at se oplysninger om dine lån, reserveringer og bestillinger. Du kan forny dine lån og du har mulighed for at søge, læse og printe artikler. En del af disse muligheder findes også i appen Biblioteket. Som låner hos os har du også adgang til en række databaser fra din egen pc eller du kan benytte bibliotekets publikum pc’er. Det gælder både internationale databaser og nationale streaming-tjenester som Filmstriben, e-Reolen med flere. Til nogle af disse databaser, skal du være registreret som låner samt have bopæl i Haderslev Kommune for at få adgang.