Alberte Winding

Om dette arrangement

Tid
20:00
Pris
235 kr.
Lokalitet
Kulturhuset Bispen, Månen
Bispebroen 3
6100 Haderslev
Arrangører
Target
For voksne
Månen

Alberte Winding med Band

23.11.23
At gå til en Alberte koncert er lidt som at mødes med en gammel ven. Et varmt og favnende musikalsk fællesskab omkring de sange du kender og dem, der måske bliver de næste "Lyse Nætter". 

Hele Danmark er på fornavn med Alberte. Nogle husker hende som Luna i deres barndoms Bamse og Kyllingunivers, nogle kender hendes bøger - børne, ungdoms og voksenbøger. Og selvom Alberte også er både skuespiller og forfatter, så er det musikken, der har fyldt mest i hendes karriere. Hun slog bredt igennem i 1991 med albummet "Lyse Nætter", med sangen som i dag er en klassiker. Prøv bare at lukke øjnene og nyn: "Nu kommer fuglene igen.." Siden kom hits som "Tænder på et kys" og "Tju-bang Chokolademand". 

I mere end 35 år har Alberte rørt os i hjertet - som en af dansk musiks mest nærværende stemmer og med et helt særligt, poetisk tekstunivers.


Albertes sange om at finde kærligheden, om at holde gamle og nye venner i hånden, om de mørke dage og de lyse nætter, bliver i løbet af koncerten kædet sammen af små anekdoter. Fra barndommens sodavand med brus og udi det voksne livs komplicerede dans med kærester, fester, børn og alt det der gudskelov kommer efter.
 

Vi glæder os til en skøn aften på Månen, i selskab med Alberte og hendes orkester. 

 

Siddepladser. Unummererede.

Billetter kan ikke byttes eller refunderes.