Print / Kopiering/Scanning

Princh er en betalingsløsning til print fra bibliotekets pc'er og dine egne mobile enheder

Vi tilbyder Princh i Haderslev og Vojens.

På Gram Bibliotek kan du se vejledning for print og scan i biblioteksrummet. 

 

Princh er installeret på alle bibliotekets pc’er i Haderslev. Dit udskriftsjob bliver sendt via Princh til bibliotekets kopimaskine. Du skal ikke åbne et særskilt program, men vælger printfunktionen, nøjagtig som du plejer og bliver præsenteret for et vindue, hvor du kan angive antal sider, sort/hvid/farve og betalingsform. Du kan også samle flere jobs, før du printer!

Ønsker du at printe fra  din mobiltelefon, tablet eller bærbare pc, skal du hente den gratis Princh- app  i APP Store eller Google Play.

Du finder scanfunktionen på  den tablet, der er opstillet ved kopimaskinen i stueetagen i Haderslev. Du kan scanne til en mailadresse og funktionen er gratis.I  Vojens henvendelse til personalet.

Du finder kopifunktionen på den tablet, der er opstillet ved kopimaskinen i stueetagen i Haderslev.  Du kan kopiere til A4 eller A3. I Vojens henvendelse til personalet.

Du kan nu frit vælge om du vil betale med betalingskort eller med MobilePay – men vær opmærksom på, at det koster 1 kr ekstra at betale med MobilePay.

Gældende priser:

Fotokopiering:

Sort/hvid A4    2 kr

Sort/hvid A3    4 kr

Farve A4            4 kr                    

Farve A3            8 kr

 

Udprint fra PC:

Sort/hvid A4    2 kr

Sort/hvid A3    4 kr

Farve A4            4 kr

Farve A3            8 kr