Print på Haderslev og Vojens Bibliotek

Princh – nyt printsystem Haderslev Bibliotek, som allerede i et par år har været et tilbud på Vojens Bibliotek Med vores nye printsystem, Princh, er du fri for at lede efter småpenge, hver gang du skal printe . Du kan nu betale med kort eller MobilePay

Princh er en del af det møntløse bibliotek og skal medvirke til at minimere mængden af fysisk betaling. Samtidigt giver det dig en bedre service i forbindelse med print - også uden for den betjente åbningstid.

Hvad kan Princh?
Princh er en betalingsløsning for print fra bibliotekets pc'er og dine egne mobile enheder: telefon, tablet og bærbar pc.

Print fra bibliotekets pc
Princh er installeret på alle bibliotekets pc’er. Dit udskriftsjob bliver sendt via Princh til bibliotekets printere fra bibliotekets pc'er. Du skal ikke åbne et særskilt program, men vælger printfunktionen, nøjagtig som du plejer og bliver præsenteret for et vindue, hvor du kan angive antal sider, sort/hvid/farve og betalingsform. Du kan også samle flere jobs, før du printer!

Print med din iPad, tablet, mobil eller bærbar pc
Princh er en mobilprint-løsning, så når du har downloadet Princh-appen til iOS eller Android, kan du printe på bibliotekets printere fra din mobiltelefon, tablet eller bærbare pc. Hent den gratis app i App Store eller Google Play. Du skal blot bruge det printnr. som er angivet på plakater ved pc’erne og på printeren.

Betaling – med kort eller MobilePay
Du kan nu frit vælge om du vil betale med betalingskort eller med MobilePay – men vær opmærksom på, at det koster 1 kr ekstra at betale med MobilePay.