Chris Minh Doky

Om dette arrangement

Tid
20:00
Pris
225 kr.
Lokalitet
Kulturhuset Bispen, Månen
Bispebroen 3
6100 Haderslev
Arrangører
Target
For voksne
Voksne

Chris Minh Doky - New Nordic Trio

05.03.22
Den verdensberømte danske jazzbassist og komponist Chris Minh Doky giver intim triokoncert på Månen.

Kom og oplev hvad dansk og nordisk jazz kan i dag, når det er allerbedst. Den legendariske Chris Minh Doky, en af de ypperste ambassadører for jazzen i Danmark, går på scenen på Månen sammen med hans succestrio New Nordic Jazz med Peter Rosendal på piano og Jonas Johansen på trommer.


Trioen er kendt for at tage danske salmer og den danske sangskat under en smuk og kærlig behandling.

Musikken været en afgørende del af Chris Minh Dokys liv, Siden han som 6-årig begyndte at spille klaver. Han skiftede senere til bas og flyttede i en ung alder til New York, hvor han uddannede sig og arbejdede sammen med verdensnavne som Mike Stern, John Scofield, Ryuichi Sakamoto og David Sanborn.

Som 51-årig kan Chris Minh Doky se tilbage på en imponerende og alsidig karriere. Han har opnået Grammy-nomineringer og modtaget ridderkorset af Dannebrogsordenen. Han har indspillet en række internationale album (blandt andet på det legendariske Blue Note-label), er medlem af den populære jazzfunk-supergruppe The Electric Nomads, og har gennem årene haft adskillige samarbejder og pladeudgivelser med sin bror, Niels Lan Doky.

Koncerten præsenteres i samarbejde med Godset i Kolding.