BookPC Haderslev

Du skal være registreret som bruger på Haderslev Bibliotekerne for at kunne anvende bibliotekets pc’er i Haderslev. Vojens og Gram er endnu ikke med i ordningen.

Du logger på pc’en med dit cpr-nummer/lånernummer og din pinkode, derefter kan du benytte pc’en i op til 2 timer pr. dag.
Pc'en genstarter automatisk efter din tid er udløbet, du bliver advaret 5 minutter før og igen 1 minut før.
 

Bookpc advarsel 5 min

Vigtigt!
Husk at gemme dit arbejde, gerne løbende, på et USB-stick eller på nettet, ved genstart slettes alt fra pc'en og kan ikke genskabes.

Klik på "Afslut booking" i den grå bjælke når du er færdig, så genstarter pc'en og sletter alt hvad du evt. har gemt/downloaded. Den er herefter klar til næste bruger.

 

Bookpc - Afslut booking

Resterende tid, op til de 2 timer, kan benyttes senere på dagen.

Bibliotekets 2 quick pc’er kræver ikke login, men kan kun benyttes i 15 før genstart.  Du finder quick pc'erne lige indefor  indgangen ved receptionen.

 

Reserver en tid i forvejen
Vil du være sikker på at kunne få tid ved en pc, kan du på Haderslev Bibliotek booke tid i forvejen. Book en tid

 

bookpc booking ex

På bookingsiden er der en oversigt over de pc’er der er til rådighed. Når du har fundet et ledigt tidspunkt (grøn) som passer dig, bookes tiden ved at klikke på det grønne felt og indtaste cpr-nummer/lånernummer og pinkode. Nu skifter farven til rød, og tiden er booket til dig.
Du kan booke 2 timer pr. dag og du kan booke en uge frem.

Når du skal benytte din booking
Du logger på pc’en med dit cpr-nummer/lånernummer og din pinkode, og derefter kan du benytte pc’en i 2 timer. Pc'en genstarter automatisk efter din tid er udløbet, du bliver advaret 5 minutter før og igen 1 minut før.
OBS: Din booking slettes efter 10 minutter hvis du ikke logger på, pc'en kan derefter bookes af andre.

Husk at gemme dit arbejde på et USB-stick eller på nettet, ved genstart slettes alt fra pc'en.

NB:
Lånerkort/cpr-nummer er personligt og kun til eget brug. 
Misbrug medfører karantæne.

Bibliotekets pc'er må ikke anvendes til at søge efter eller vise sider med pornografisk, voldeligt eller racistisk indhold.