eReolen har fået en lille ny

Af antj
01.09.16
I dag lancerer eReolen et helt nyt selvstændigt site, eReolen Go, som er dedikeret til at hjælpe børn og unge i alderen 7-14 år med at finde e-bøger og lydbøger fra biblioteket, de gerne vil læse eller lytte til

Har du sommetider måttet låne din eReolen ud til et underholdningshungrende teenager? Det er slut!
Nu behøver du ikke længere dele din eReolen med sønnike. Der er nemlig kommet et helt nyt selvstændigt site, eReolen Go, som er dedikeret til at hjælpe børn og unge i alderen 7-14 år med at finde e-bøger og lydbøger fra biblioteket,de gerne vil læse eller lytte til.

OBS Vær opmærksom på at eReolen Go er udelukkende en streaming tjeneste. Det er ikke muligt at downloade e-bøger og lydbøger, hverken på eReolen Go’s hjemmeside eller i de to apps. Ønsker I at downloade kan I bruge ereolen.dk

eReolen Go gør det nemt for børn og unge selv at finde bøger, de har lyst til at læse.
Det nye website er responsivt, så find smartphonen eller tabletten frem og klik ind på www.ereolengo.dk og find en god bog allerede i dag!

Man logger  ind med sit  sundhedskort/bibliotekskort samt sin pinkode til biblioteket. Pinkoden får man, når man bliver oprettet som låner.
 Haderslev kommunale skolevæsen giver ikke mulighed for login med UNI-Login.

I forbindelse med lanceringen af websitet www.eReolenGo.dk er  der apps, til iOS og til Android.

Oprindeligt skrevet af eReolen.

.