Infomedia artikler

Nye muligheder på hjemmesiden

Af antj
27.11.15
To gode nyheder: Nu kan du læse anmeldelser/artikler fra danske aviser, samt læse over 4000 udenlandske aviser direkte fra vores hjemmeside.

Anmeldelser fra danske aviser
Når du har fundet en bogtitel frem i bibliotekets søgebase,  kan du springe direkte til anmeldelser af den pågældende bog. Det kræver blot, at du er logget ind med cpr. - eller lånerkortnummer og pinkode.
Klik på titlen for at se detaljer om materialet, og hvor det befinder sig. Oversigt over eventuelle anmeldelser kan ses i samme billede.

Artikler fra Infomedia
Du  kan nu også søge artikler fra  Infomedia artikelbasen, der har fuldtekstadgang til mere end 40 millioner danske artikler fra landsdækkende dagblade som f.eks. Berlingske Tidende, Politiken, Weekendavisen, Jyllandsposten og Information.  M.h.t. Børsen er der kun adgang til det korte oversigtsformat.  Fra biblioteket har du fuld adgang.

Du har begrænset adgang (hjemmefra) når du søger på hjemmesiden.
Login med cprnr./lånernr. og pinkode
Søg dit emne i søgefeltet og afgræns din søgning under ”Materialetype”
Klik på den enkelte artikel og derefter på ”Se Online

Læs udenlandske aviser
Biblioteket abonnerer på PressReader, som giver dig direkte adgang til 4000 udenlandske internationale aviser og magasiner fra 100 forskellige lande på 60 sprog. (Af danske aviser kan du læse Ekstrabladet og Tipsbladet).
Ofte kan du endda læse avisen, før den trykte udgave er på gaden. (Der er op til 90 dages arkiv).
Sådan gør du:

• Skriv fx Washington Post i søgefeltet
  • Afgræns din søgning i venstre side ved at klikke på avis (net)
  • Klik på titlen
  • Klik på knappen  Se online
  • Log ind med cpr. - eller lånerkortnummer og pinkode
  • Værs'go': læs avisen

Vejledning til PressReader

Originally published by Vordingborg Bibliotekerne.