For forældre

Brug biblioteket sammen med dit barn

Børnebibliotekerne i Haderslev har mange tilbud. Når I besøger børnebibliotekerne, kan I hygge jer med legetøj og de nyeste forældreblade – og måske møde andre I kender. I kan finde en god bog og sidde og læse eller spille computer.
 

Elektronisk indmeldelse af børn 

Før dit barn kan låne biblioteksmaterialer skal du som forældre/værge udfylde elektronisk samtykke for børn.

Læs mere her om elektronisk indmeldelse af børn

Lånerkort til børn

Efter forældrene har registreret barnet som låner kan barnet få sit et specielt kort som bruges som lånerkort. På den måde behøver barnet ikke medbringe sit eget sygesikringskort. Skulle det blive væk eller ødelagt, koster det ikke noget at få et nyt.  Du får samtidig en pinkode, så du kan benytte bibliotekets tilbud om selvbetjening.
Gebyret, hvis du afleverer for sent, er ikke så høj som for voksne, men bemærk, at du allerede regnes for voksen på biblioteket, når du er over 14 år, og derfor stiger også gebyrtaksten der. Børn låner i øvrigt på samme vilkår som voksne, hvad angår lånetid, antal og erstatning.

Hvis dit sundhedskort / lånerkort bliver væk, skal du hurtigst muligt meddele det til biblioteket. Vi spærrer kortet, så andre ikke kan låne på det. Du skal give besked til biblioteket, hvis du flytter, får nyt telefonnummer eller ny e-mail.

Ønsker du at dit barn skal benytte biblioteket i den ubemandede åbningstid, så læs mere under "Åbent Bibliotek".