For forældre

Brug biblioteket sammen med dit barn

Børnebibliotekerne i Haderslev har mange tilbud. Når I besøger børnebibliotekerne, kan I hygge jer med legetøj og de nyeste forældreblade – og måske møde andre I kender. I kan finde en god bog og sidde og læse eller spille computer.
 

Elektronisk indmeldelse af børn 

Før dit barn kan låne biblioteksmaterialer skal du som forældre/værge udfylde elektronisk samtykke for børn.

Læs mere her om elektronisk indmeldelse af børn

Lånerkort til børn

Alle børn kan få lavet deres eget lånerkort, når de møder personligt op med deres sundhedskort. Børn behøver ikke at bruge sundhedskortet som lånerkort, men kan få et specielt kort. Skulle det blive væk eller ødelagt, koster det ikke noget at få et nyt.  Du får samtidig en pinkode, så du kan benytte bibliotekets tilbud om selvbetjening.
Gebyret, hvis du afleverer for sent, er ikke så høj som for voksne, men bemærk, at du allerede regnes for voksen på biblioteket, når du er over 14 år, og derfor stiger også gebyrtaksten der. Børn låner i øvrigt på samme vilkår som voksne, hvad angår lånetid, antal og erstatning.

Hvis dit sundhedskort / lånerkort bliver væk, skal du hurtigst muligt meddele det til biblioteket. Vi spærrer kortet, så andre ikke kan låne på det. Du skal give besked til biblioteket, hvis du flytter, får nyt telefonnummer eller ny e-mail.

Ønsker du at dit barn skal benytte biblioteket i den ubemandede åbningstid, så læs mere under "Åbent Bibliotek".